STposters svarer indenfor 24 timer

Q&A

Ofte stillede spørgsmål:

Bruger I papir der er FSC certificeret?

Ja, vores papir er FSC certificeret. Hos STposters gør vi alt vi kan, for at passe på miljøet.

Derfor er vores plakater produceret på FSC-certificeret papir, som sikrer ansvarligt drevne skove. Det sikrer at der ikke bliver fældet mere træ, end skoven kan nå at reproducere. Samtidig er FSC en sikkerhed for, at dyr og planteliv bliver beskyttet, samt ordenlige arbejdsforhold for skovarbejderne.

Du kan læse mere her

Jeg vil fortryde mit køb, hvordan gør jeg?

Du har 14 dage fra modtagelsen til at give STposters besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til kontakt@stposters.dk eller kontakte os via kontaktformularen.

Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten. 

Vælger du ikke at afhente din varer, fordi du gerne vil fortryde dit køb, vil STposters modregne fragten for returforsendelsen, som er 40 kr.

Læs mere i handelsbetingelserne

Hvilke lande leverer STposters til?

STposters leverer udelukkende plakater i Danmark.

Plakater leveres derfor ikke til andre lande. Heriblandt også Færøerne og Grønland.

STposters only delivers posters inside Denmark.

Posters are therefore not delivered to any other country. Including the Faroe Islands and Greenland.

Læs mere i handelsbetingelserne

Jeg har ikke modtaget nogen ordrebekræftelse, hvad gør jeg?

Du kan sende en mail til kontakt@stposters.dk eller kontakte os via kontaktformularen.

Så gensender vi dig din ordrebekræftelse og de respektive informationer om din ordre, heriblandt: ordre informationer og leveringsoplysninger.

Der er fejl på varen? Varen var ikke i god stand da jeg modtog den, hvad skal jeg gøre?

Er der fejl på varen eller er den beskadig ved modtagelsen bedes du skrive en mail til kontakt@stposters.dk.

Du har reklamationsret på alle dine vare du køber på stposters.dk. Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen.

Når du skal returnere en vare, bedes du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt i din mail. Du må også meget gerne vedhæfte billeder af både emballage og indhold. Dette kan gøres ved at sende en mail direkte til kontakt@stposters.dk

Læs mere om returnering og tilbagebetaling i handelsbetingelserne

STposters

STposters har et voksende udvalg af plakater.

Kollektionen "By STposters" har alle det tilfælles at skulle være simple, men stadig farverige plakater, som hver deler ud af sin egen charme.

Kollektionen "Byplakater" har til fokus at være til de lokale borgere. Der kan derfor forventes byplakater med lokal karakter, der skal sætte både varetegn, historier og kulturer i fokus.

Ydermere er der kollektionen "Symmetri". Det er forskellige symmetriske plakater, som hver især skal tage dig til forskellige steder, i det symmetriske univers. Symmetri kan være smukt på mange forskellige måder. Det ses nemlig både i naturen og i arkitektur, men det ses også i os mennesker. Alle mennesker er forskellige og derfor tilbyder vi også et udvalg af symmetriske plakater, der hver indeholder sin egen stil.


Til sidst finder du kollektionen "Tattoo", som indeholde plakater der alle er inspireret af tattoo kunst. Plakaterne er alle tegnet med den samme pensel, som består af 7 prikker, tilsvarende enkelte tattoo nåle. Det giver mulighed for at skabe dybde i plakaterne, ved hjælp af skyggearbejde. Det medføre tilmed også en skarphed og tydelige detaljer, som kan bidrage til et sprødt look i stuen.

STposters har også et blandet udvalg af plakater som ikke ligger i ovenstående kollektioner. De kommer både i forskellige varianter og designs. Disse er et blandet sortiment der både skal kunne give et smil på læben, en følelse af humor og ikke mindst en følelse af hjem og kærlighed.

Du kan se hele STposters udvalg af plakater her


Inspiration

Mangler du plakater til børn, plakater til stuen, plakater til køkkenet eller bare plakater til hjemmet, og står du samtidig og mangler lidt inspiration til sammensætninger? Så kan du tage et kig på vores Inspirations side, hvor du finder boliginspiration med farver, plakat kunst, byplakater fra forstaden og meget mere endnu. Se mere inspiration her


Sociale medier

Instagram

Facebook
STposters

CVR: 42590274

Vestre Kvartergade 18

2650 Hvidovre