Få udvalgte plakater leveret gratis i Hvidovre el. Brøndby

STposters er udelukkende en Webshop og alle plakater bliver produceret pr. bestilling. Dog har vi i nogle tilfælde et mindre udvalg af plakater, som du har mulighed for at få leveret gratis, hvis du bor i Hvidovre, Avedøre eller Brøndby.

Er du interesseret, kan du efter aftale med os om en fast dag og tidspunkt, få leveret dine plakater uden fragtomkostninger og lige til din hoveddør. Se dog udvalgte post nr. i bunden af siden.

Priser er pr. stk og varene sælges uden ramme.


Er du interesseret i en eller flere af nedenstående plakater, skriv da til kontakt@stposters.dk eller benyt kontaktformularen her


OBS. Udvalgte plakater og hertil gratis fragt, kan kun ordres pr. skriftlig aftale og ikke over hjemmesiden.

Bor du uden for de respektive postnumre, er du velkommen til, efter aftale, at afhente på STposters adresse.

Udvalg:

Fægtesalen byplakater til stuen. Plakater til hjemmet, plakater til stuen, plakater til værelset, tattoo inspireret plakater, posters, STposters
FÆGTESALEN

2 Stk 50x70 Cm. 225,-

Quark Centeret byplakater til stuen
QUARK CENTERET

2 Stk 50x70 Cm. 225,-

1 Stk 30x40 Cm. 150,-

1 stk 50x70 Cm. 50,- (mindre skader)

Avedørelejren byplakater til stuen
HOVEDPORTEN, AVEDØRELEJREN

2 Stk 50x70 Cm. 225,-

1 Stk 30x40 Cm. 150,-

Plakater til hjemmet, plakater til stuen, plakater til værelset, tattoo inspireret plakater, posters, STposters
DEPTH - RØD

1 Stk 50x70 Cm. 225,-

Ziczak plakater til stuen
ZICZAK

1 Stk 50x70 Cm. 50,- (mindre skader)

musikalske plakater til stuen Queen Hot Space Plakater til hjemmet, plakater til stuen, plakater til værelset, tattoo inspireret plakater, posters, STposters
QUEEN HOT SPACE

1 Stk 50x70 Cm. 225,-

Plakater til hjemmet, plakater til stuen, plakater til værelset, tattoo inspireret plakater, posters, STposters
ØL AUTOMOBIL

1 Stk 30x40 Cm. 150,-

X Plakater til stuen
X - RØD

1 Stk 30x40 Cm. 150,-

Udvalgte post nr.

2650 - 2660 - 2605STposters

STposters har et voksende udvalg af plakater.

Kollektionen "By STposters" har alle det tilfælles at skulle være simple, men stadig farverige plakater, som hver deler ud af sin egen charme.

Kollektionen "Byplakater" har til fokus at være til de lokale borgere. Der kan derfor forventes byplakater med lokal karakter, der skal sætte både varetegn, historier og kulturer i fokus. Vi er selv beliggende i Avedørelejren og har tidligere holdt til i Brøndby.

Ydermere er der kollektionen "Symmetri". Det er forskellige symmetriske plakater, som hver især skal tage dig til forskellige steder, i det symmetriske univers. Symmetri kan være smukt på mange forskellige måder. Det ses nemlig både i naturen og i arkitektur, men det ses også i os mennesker. Alle mennesker er forskellige og derfor tilbyder vi også et udvalg af symmetriske plakater, der hver indeholder sin egen stil.

Til sidst finder du kollektionen "Tattoo", som indeholde plakater der alle er inspireret af tattoo kunst. Plakaterne er alle tegnet med den samme pensel, som består af 7 prikker, tilsvarende enkelte tattoo nåle. Det giver mulighed for at skabe dybde i plakaterne, ved hjælp af skyggearbejde. Det medføre tilmed også en skarphed og tydelige detaljer, som kan bidrage til et sprødt look i stuen.


STposters har også et blandet udvalg af plakater som ikke ligger i ovenstående kollektioner. De kommer både i forskellige varianter og designs. Disse er et blandet sortiment der både skal kunne give et smil på læben, en følelse af humor og ikke mindst en følelse af hjem og kærlighed.

Du kan se hele STposters udvalg af plakater her


Inspiration

Mangler du plakater til børn, plakater til stuen, plakater til køkkenet eller bare plakater til hjemmet, og står du samtidig og mangler lidt inspiration til sammensætninger? Så kan du tage et kig på vores Inspirations side, hvor du finder boliginspiration med farver, plakat kunst, byplakater fra forstaden og meget mere endnu. Se mere inspiration her


Sociale medier

Instagram

Facebook
STposters

CVR: 42590274

Vestre Kvartergade 18

2650 Hvidovre