Hej,

Mit navn er Emma,

Jeg er indehaver af STposters og tilmed også designeren bag de plakater, du finder på www.stposters.dk

I videoen her, kan du høre mere om hvor mine interesser ligger, samt hvor jeg finder min inspiration til mine mange plakater.

FØRSTE PLAKAT

At tegne, male og dét at være kreativ og skabe nye ting, har jeg altid holdt af meget af. Jeg ville gerne optimere min måde at tegne på, så jeg kunne skabe flere værker hurtigere, end med blyant og hviskelæder. Da jeg så muligheden for at fordybe mig i digital tegning, var jeg ikke i tvivl om at Brøndby Stadion skulle være den første plakat jeg skulle lave.

Brøndby og Vestegnen har altid været en del af min daglige gang. Jeg er født og opvokset på vestegnen og har boet i Brøndby det meste af mit liv. I dag bor jeg i Avedørelejren, som er den gamle kaserne her i Hvidovre. Jeg har selv spillet fodbold for Brøndby i 13 år, og er fast roligan på sydsiden til hver hjemmebanekamp.

Byplakaten var jeg færdig med, kort før mesterskabskampen d. 24 maj 2021, og den blev taget så godt imod - mere end jeg nogensinde kunne forvente!

TIDSLINJE

FØRSTE PLAKAT PRINTET

Da jeg så en mulighed for at fordybe mig i plakater, var jeg ikke i tvivl om at Brøndby Stadion var den første plakat jeg skulle lave. Plakaten var jeg færdig med kort før mesterskabskampen d. 24.05.2021. Min mor er kæmpe Brøndby fan, så hun skulle selvfølgelig have den første.

Første plakat blev printet, d. 08.05.21

FØRSTE PLAKAT SOLGT

Et enkelt opslag på facebook og så lå der pludselig 5 beskeder i min indbakke. Jeg var meget overrasket og det var alt over mine forventninger. 5 salg blev det til i første omgang, før jeg måtte se til andre mulighed for at kunne dele mine plakater med andre.

Første plakat blev solgt d. 12.05.21. Det var 12 dage før Brøndby IFs mesterskabskamp d. 24.05.21

STARTEN PÅ STPOSTERS.DK

Opbygning af webshop påbegyndes 10.07.21

Mange timer på youtube, mange artikler læst om kodning, design, problemløsning, fejlsøgning og opsætning. Hvordan bygger man en hjemmeside? Det tog mig noget tid at finde ud af, men tre skridt frem og et tilbage får dig, før eller siden i mål.

STPOSTERS FÅR CVR NR.

Start dato for STposters med CVR nr. d. 13.08.21

Så skete det endelig på papiret! Et nyt skridt skal nu tages i retning mod nye målsætninger. Jeg håber du vil følge med på vejen!

OM DRIFT AF HJEMMESIDEN

Hovedmålet med hjemmesiden, er bl.a. at have så få omkostninger som muligt, hvorfor nogle sider kan forekomme anderledes af udseende.

Mange features, visuelle effekter mm. koster penge, og det er derfor undladt på hele www.stposters.dk

Alt indhold på hjemmesiden og alt hvad du ser, har derfor været gratis at producere.

Webhosting og betalingsløsning er de eneste omkostninger i driften, af selve hjemmesiden.

STposters

STposters har et voksende udvalg af plakater.

Kollektionen "By STposters" har alle det tilfælles at skulle være simple, men stadig farverige plakater, som hver deler ud af sin egen charme.

Kollektionen "Byplakater" har til fokus at være til de lokale borgere. Der kan derfor forventes byplakater med lokal karakter, der skal sætte både varetegn, historier og kulturer i fokus.

Ydermere er der kollektionen "Symmetri". Det er forskellige symmetriske plakater, som hver især skal tage dig til forskellige steder, i det symmetriske univers. Symmetri kan være smukt på mange forskellige måder. Det ses nemlig både i naturen og i arkitektur, men det ses også i os mennesker. Alle mennesker er forskellige og derfor tilbyder vi også et udvalg af symmetriske plakater, der hver indeholder sin egen stil.

Til sidst finder du kollektionen "Tattoo", som indeholde plakater der alle er inspireret af tattoo kunst. Plakaterne er alle tegnet med den samme pensel, som består af 7 prikker, tilsvarende enkelte tattoo nåle. Det giver mulighed for at skabe dybde i plakaterne, ved hjælp af skyggearbejde. Det medføre tilmed også en skarphed og tydelige detaljer, som kan bidrage til et sprødt look i stuen.


STposters har også et blandet udvalg af plakater som ikke ligger i ovenstående kollektioner. De kommer både i forskellige varianter og designs. Disse er et blandet sortiment der både skal kunne give et smil på læben, en følelse af humor og ikke mindst en følelse af hjem og kærlighed.

Du kan se hele STposters udvalg af plakater her


Inspiration

Mangler du plakater til børn, plakater til stuen, plakater til køkkenet eller bare plakater til hjemmet, og står du samtidig og mangler lidt inspiration til sammensætninger? Så kan du tage et kig på vores Inspirations side, hvor du finder boliginspiration med farver, plakat kunst, byplakater fra forstaden og meget mere endnu. Se mere inspiration her


Sociale medier

Instagram

Facebook
STposters

CVR: 42590274

Vestre Kvartergade 18

2650 Hvidovre