STposters

CVR: 42 59 02 74

Priser

Alle priser er inkl. moms.

STposters har til en hver tid, ret til at foretage ændringer i salgspriserne.

 

Fragt og priser

STposters sender pakker til hele Danmark. Vores fragtpriser er 42 kr. eller gratis fragt på alle ordre fra 300 kr.

Varer vil blive leveret til valgte pakkeshop, nær leveringsadressen, der angives ved bestillingen (STposters leverer ikke til udlandet, samt Færøerne og Grønland).

 


Levering

STposters afsender varer hver dag. Leveringstiden er normalt 1-4 hverdage. STposters tryksager sendes med GLS. Når din pakke er blevet afsendt modtager du et Track & Trace nummer, så du kan følge med i hvor din pakke befinder sig.


Kontakt os evt. for fragt oplysninger. Alle varer leveres så længe lager haves. 

Du vil modtage en mail fra no-reply@webshipper.io med tracking nr. så du kan spore din forsendelse. Har du ikke modtaget mail med tracking nr. Skriv da til kontakt@stposters.dk eller benyt kontaktformularen på stposters.dk.

Ved modtagelse af mail ang. levering, skal du være opmærksom på, at der kan gå op til 24 timer, før pakken er registreret i GLS, respektive systemer og du derved kan se leveringstatus.

Du vil ligeså modtage mail/sms fra GLS når kommet i deres besiddelse.


Hvis ikke du afhenter dine varer indenfor den afgivet periode, der er angivet på SMS eller mail fra afhentningsstedet, bliver du opkrævet et nyt leveringsgebyr på 59 kr. ved genforsendelse af plakater.

Husk at du har ansvar for at tjekke at dit mobilnummer er korrekt indtastet ved købet, så du får notifikationer ang. forsendelsen på din telefon.


Betaling

På stposters.dk er der mulighed for at betale med VISA, VISA dankort, VISA Electron, Mastercard og Maestro. Beløbet for varerne trækkes først, når varerne afsendes. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

 

Du kan ved køb med Mastercard opleve at pengene figurerer som "hævet" men, pengene bliver ikke hævet med det samme, og da man ikke kan hæve et større beløb end der er til rådighed på ens konto, er det nødvendigt for kortudstederen at reservere købsbeløbet, så man er sikker på, at pengene også er på kortet, når de skal trækkes. Pengene er således ikke hævet, af STposters, men reserveret af kortudstederen.

 

Der tages ikke gebyr ved betaling på stposters.dk


Ansvar

STposters er underlagt de til enhver tid gældende love og regler om produktansvar, købeloven og oplysningspligten i Danmark og EU.


Fortrydelsesret

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret.

 

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i samme køb, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i samme køb, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

 

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til kontakt@stposters.dk.

 

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked. 

 

Fortrydelse af en del af købet 

Hvis du har købt flere varer hos STposters, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb. 

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

STposters/v. Emma Sørensen

Vestre Kvartergade 18

2650 Hvidovre

 

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. 

Bemærk! STposters modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.


 

Returnering 

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os. 

Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten. 

Vælger du ikke at afhente din varer, fordi du gerne vil fortryde dit køb, vil STposters modregne fragten for returforsendelsen, som er 40 kr.

 

Varens stand ved returforsendelse

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage. 

 

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.

Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

 

Tilbagebetaling af købsbeløbet 

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for. 

 

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som STposters tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor STposters har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen. 

STposters tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet. STposters kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den. 


Reklamation

Er der fejl på varen eller er den beskadig ved modtagelsen bedes du skrive en mail til kontakt@stposters.dk

Når du handler på stposters.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. 

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget refunderer STposters naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.


Varen sendes til: 

STposters/v. Emma Sørensen

Vestre Kvartergade 18

2650 Hvidovre


Når du skal returnere en vare, bedes du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt i din mail. Du må også meget gerne vedhæfte billeder af både emballage og indhold.Udvalgte plakater og lokal levering

De udvalgte plakater er ligesom alle andre plakater og rammer, på shoppen, underlagt gældende regler og krav fastlagt i handelsbetingelserne.

Evt. rabatkoder og tilbud vil ligeså gøre sig gældende med nedenstående udvalg af plakater, såfremt STposters kan verificere det.

Priser er pr. stk og varene sælges uden ramme.
Bemærk! STposters modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller pakker sendt til Pakkeshop.

Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse, så STposters kan tilbagebetale dine fragtomkostninger. STposters

Vestre Kvartergade 18 1.th, 2650 Hvidovre

CVR: 42590274

kontakt@stposters.dk

Tlf. 42 34 17 30 (Tidsrummet 16:00 - 20:00)


Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 30.04.24

STposters

STposters har et voksende udvalg af plakater.

Kollektionen "By STposters" har alle det tilfælles at skulle være simple, men stadig farverige plakater, som hver deler ud af sin egen charme.

Kollektionen "Byplakater" har til fokus at være til de lokale borgere. Der kan derfor forventes byplakater med lokal karakter, der skal sætte både varetegn, historier og kulturer i fokus.

Ydermere er der kollektionen "Symmetri". Det er forskellige symmetriske plakater, som hver især skal tage dig til forskellige steder, i det symmetriske univers. Symmetri kan være smukt på mange forskellige måder. Det ses nemlig både i naturen og i arkitektur, men det ses også i os mennesker. Alle mennesker er forskellige og derfor tilbyder vi også et udvalg af symmetriske plakater, der hver indeholder sin egen stil.

Til sidst finder du kollektionen "Tattoo", som indeholde plakater der alle er inspireret af tattoo kunst. Plakaterne er alle tegnet med den samme pensel, som består af 7 prikker, tilsvarende enkelte tattoo nåle. Det giver mulighed for at skabe dybde i plakaterne, ved hjælp af skyggearbejde. Det medføre tilmed også en skarphed og tydelige detaljer, som kan bidrage til et sprødt look i stuen.


STposters har også et blandet udvalg af plakater som ikke ligger i ovenstående kollektioner. De kommer både i forskellige varianter og designs. Disse er et blandet sortiment der både skal kunne give et smil på læben, en følelse af humor og ikke mindst en følelse af hjem og kærlighed.

Du kan se hele STposters udvalg af plakater her


Inspiration

Mangler du plakater til børn, plakater til stuen, plakater til køkkenet eller bare plakater til hjemmet, og står du samtidig og mangler lidt inspiration til sammensætninger? Så kan du tage et kig på vores Inspirations side, hvor du finder boliginspiration med farver, plakat kunst, byplakater fra forstaden og meget mere endnu. Se mere inspiration her


Sociale medier

Instagram

Facebook
STposters

CVR: 42590274

Vestre Kvartergade 18

2650 Hvidovre