CERTIFICEREDE PAPIRER FRA BÆREDYGTIGT SKOVBRUG HOS STPOSTERS

Alt papir vi trykker på er certificeret med FSC og PEFC certifikater. Læs mere om dem herunder.

Sikrer omfattende omtanke for natur, dyr og mennesker i skovene
Der fældes ikke flere træer, end skoven selv kan reproducere
Certificerede skove fredes helt, og områder med truede dyr og planter beskyttes
Lokalbefolkningen får glæde af indtægterne fra skoven, og der bruges så vidt muligt lokal arbejdskraft

BÆREDYGTIG OG MILJØVENLIGE PLAKATER OG INDPAKNING

STposters benytter udelukkende FSC certificeret materialer, som papir til plakater og pakkefyld. Fyldet er af 100 % genbrugspapir med FSC Certifikat. Når du modtager en pakke fra STposters, vil du opdage at der ikke bruges flamingofyld eller boblefolie til din ordre. I stedet er vi gået over til udelukkende at bruge FSC certificeret kassefyld. Vores producent køber store ruller brun genbrugspapir hjem og omdanner det selv til kassefyld ved hjælp af en maskine. Maskinen laver præcis den mængde og størrelse som de har brug for, til at pakke hver ordre. Der er derfor ikke noget der går til spilde, når de producere fyld.

FSC™ - FOREST STEWARDSHIP COUNCIL™

FSC er en uafhængig nonprofit organisation, der ved hjælp af dens certificeringsysstem forfølger målet om en miljøvenlig, økologisk tilpasset, socialt ansvarlig og økonomisk bæredygtig forvaltning af skove i hele verden. Den ikke-statslige organisation blev på initiativ af miljøorganisationer, økonomiske selskaber og fagforeninger grundlagt i 1993 som følge af miljøtopmødet i Rio de Janeiro og var det første certificeringssystem for bæredygtigt skovbrug. Mere end 200 millioner hektar skov i hele verden er certificeret iht. FSC-standarden. 

PEFC™ - PROGRAMME FOR THE ENDORSEMENT OF FOREST CERTIFICATION SCHEMES™

PEFC er en international og uafhængig ikke-statslig miljøorganisation. Den fremmer et socialt acceptabelt, økonomisk holdbart og bæredygtigt skovbrug uden gevinst for øje. Grundlæggelsen i 1999 blev iværksat af europæiske skovejere og skovfogeder. Udover skovejere deltager miljøorganisationer og sociale organisationer på internationalt, nationalt og regionalt plan. PEFC anses som verdens største paraplyorganisation for nationale skov certificeringssystemer. Over 300 millioner hektar skovareal i hele verden er PEFC-certificeret. 


STposters

Hos STposters, gør vi alt for at passe på miljøet. Alle plakater produceres og leveres kun i Danmark, og holder derfor transport forureningen på det laveste mulige niveau. Plakaterne er selvfølgelig printet på FSC-Certificeret papir, som derfor kan give én, en god samvittighed for ens plakat.


STposters har et voksende udvalg af plakater.

Kollektionen "By STposters" har alle det tilfælles at skulle være simple, men stadig farverige plakater, som hver deler ud af sin egen charme.

Kollektionen "Byplakater" har til fokus at være til de lokale borgere. Der kan derfor forventes byplakater med lokal karakter, der skal sætte både varetegn, historier og kulturer i fokus.

Ydermere er der kollektionen "Symmetri". Det er forskellige symmetriske plakater, som hver især skal tage dig til forskellige steder, i det symmetriske univers. Symmetri kan være smukt på mange forskellige måder. Det ses nemlig både i naturen og i arkitektur, men det ses også i os mennesker. Alle mennesker er forskellige og derfor tilbyder vi også et udvalg af symmetriske plakater, der hver indeholder sin egen stil.

Til sidst finder du kollektionen "Tattoo", som indeholde plakater der alle er inspireret af tattoo kunst. Plakaterne er alle tegnet med den samme pensel, som består af 7 prikker, tilsvarende enkelte tattoo nåle. Det giver mulighed for at skabe dybde i plakaterne, ved hjælp af skyggearbejde. Det medføre tilmed også en skarphed og tydelige detaljer, som kan bidrage til et sprødt look i stuen.


STposters har også et blandet udvalg af plakater som ikke ligger i ovenstående kollektioner. De kommer både i forskellige varianter og designs. Disse er et blandet sortiment der både skal kunne give et smil på læben, en følelse af humor og ikke mindst en følelse af hjem og kærlighed.

Du kan se hele STposters udvalg af plakater her


Inspiration

Mangler du plakater til børn, plakater til stuen, plakater til køkkenet eller bare plakater til hjemmet, og står du samtidig og mangler lidt inspiration til sammensætninger? Så kan du tage et kig på vores Inspirations side, hvor du finder boliginspiration med farver, plakat kunst, byplakater fra forstaden og meget mere endnu. Se mere inspiration her


Sociale medier

Instagram

Facebook
STposters

CVR: 42590274

Vestre Kvartergade 18

2650 Hvidovre